PPF NL logoPEACE PARKS FOUNDATION

Nieuws

Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking Peace Parks Foundation

27 Oktober 2016
 lees meer

Peace Parks bestaat 20 jaar!

Vandaag precies 20 jaar geleden werd de Peace Parks Foundation opgericht door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard, Nelson Mandela en de heer Anton Rupert met het doel om grensoverschrijdende natuurgebieden op te zetten in zuidelijk Afrika.

1 Februari 2017
 lees meer

Peace Parks Foundation ontvangt opnieuw €1,35 miljoen

Amsterdam, 7 februari 2017 – Peace Park Foundation ontvangt voor het 15e jaar op rij een bijdrage van de Postcode Loterij. Dit jaar kregen zij wederom een cheque van €1.350.000 om verder te werken aan de realisatie van tien grensoverschrijdende natuurparken in zuidelijk Afrika. John Loudon nam, samen met bestuurslid Frits Strietman, het bedrag in ontvangst. “De bijdrage van de Postcode Loterij is ongelooflijk belangrijk om ons werk te kunnen voorzetten en grensoverschrijdende parken te ontwikkelen.” In 2014 ontving Peace Park Foundation €14,4 miljoen uit het Droomfonds van de Postcode Loterij. “Met dat geld lukt het ons om stapje voor stapje de neushoorn beter te beschermen. De eerste positieve resultaten zijn geboekt!”

8 Februari 2017
 lees meer

Peace Parks ontvangt voor 16e keer een bijdrage

Peace Park Foundation ontvangt voor het 16e jaar op rij een bijdrage van de Postcode Loterij. Dit jaar kregen zij wederom een cheque van €1.350.000 om verder te werken aan de realisatie van tien grensoverschrijdende natuurparken in zuidelijk Afrika.

17 Februari 2018
 lees meer

€3.000.000 extra voor Peace Parks Foundation en haar locale partners

Peace Park Foundation ontvangt voor het 17e jaar op rij een bijdrage van de Postcode Loterij. Dit jaar kregen zij tijdens het Goed Geld Gala in Carré wederom een cheque van €1.350.000 om verder te werken aan de realisatie van tien grensoverschrijdende natuurparken in zuidelijk Afrika. Maar dé grote verrassing dit jaar was de toekenning van een bedrag van €3.000.000 voor een eerste corridor voor olifanten en andere wilde dieren tussen het noorden van Botswana, de Caprivi strip in Namibië en het Simalaha gebied in het zuidwesten van Zambia.

5 Maart 2019
 lees meer