PPF NL logoPEACE PARKS FOUNDATION

Rhino Protection Programma
Op 4 februari 2014, heeft de Nationale Postcode Loterij 14,4 miljoen euro toegekend uit het Droom Fonds aan de Peace Parks Foundation (PPF) om de neushoornstroperij in zuidelijk Afrika te bestrijden. Aangezien 79% van alle wilde neushoorns in Zuid-Afrika leeft werkt Peace Parks Foundation (PPF) nauw samen met de Zuid-Afrikaanse regering en haar beheerinstanties, Zuid-Afrikaanse nationale parken (SANParks) en Ezemvelo Kwa-Zulu-Natal Wildlife (Ezemvelo), om projecten op te starten als onderdeel van een breed programma voor de bescherming van de neushoorn.

Peace Parks Foundation werkt nauw samen met Zuid-Afrika als thuisbasis van 79% van de wilde neushoorns in Afrika. Daartoe behoren samenwerkingsverbanden met South African National Parks (SANParks) en Ezemvelo KZN Wildlife ( Ezemvelo) om projecten te initiëren als onderdeel van het veelzijdige programma ter bescherming van neushoorns.

Het neushoorn beschermingsprogramma richt zich op het ontwikkelen en implementeren van praktische, goed doordachte methoden om de "stroperij supply chain" te doorbreken. We willen de handel stoppen door middel van harmonisatie van het beleid, wetgeving en anti-smokkel activiteiten; en de vraag te verminderen door middel van bewustwording en gedragsveranderings-campagnes.

Vordering

Donateurs programma

Animal Trust
Mrs Katharina Büttiker
The Charge
Mr John Craig
Dutch Postcode Lottery
The Timothy Hancock Charitable Trust
Fondation Hoffmann
Mr Neville and Mrs Pamela Isdell
Lindbergh Foundation
People's Postcode Lottery
Reinet Foundation
The Rufford Foundation
Mr Hansjürg and Mrs Francesca Saager
Save the Rhino donors
The Sophia Foundation
Swedish Postcode Lottery
Mrs Irene M. Staehelin
TRAFFIC
The Van Zyl Family